«Supernovas 2017» finālā iekļūst «Triana Park», «My Radiant You», The Ludvig un Santa Daņeļeviča

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

19.februārī norisinājās «Supernovas 2017» pusfināla tiešraide, kurā piedalījās astoņi dalībnieki. Astotnieks izcīnīja savas ceļazīmes uz pusfinālu, piedaloties divos atlases raidījumos – pirmajā tiešraidē tika izvēlēti četri dalībnieki, tieši tāpat notika otrajā tiešraidē.

Par iespēju startēt «Supernovas» 2017.gada finālā un beigās pārstāvēt Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā sacentās Linda Leen, Lauris Valters, «Franco Franco», Miks Dukurs, «My Radiant You», «Triana Park», Santa Daņeļeviča un The Ludvig.

No astoņiem pusfināla dalībniekiem finālā nokļuva četri labākie - «Triana Park», «My Radiant You», The Ludvig un Santa Daņeļeviča.

Arī šoreiz «Supernova» vadītāju lomās iejūtas Ketija Šēnberga un Toms Grēviņš, bet reklāmas pauzēs tiešraides viesus izklaidēja Rīgas Bebrs.

Pusfināla tiešraidē žūrijā atradās un viedokļus izteica Kaspars Roga, Dj Rudd, Guntars Račs, kā arī īpašais viesis, ierakstu kompānijas «Universal music group» pārstāvis Petri Manonens.

Žūrija salīdzināja mākslinieku sniegumu atlasēs ar pusfināla sniegumu, izteica priekšnesumu plusus, mīnusus un palīdzēja skatītājiem saprast, kurām lietām pievērst uzmanību pirms balsošanas.

Šogad pirmo gadu uzvarētāja noteikšanā tiks ņemti vērā oficiālie straumēšanas servisa Spotify mūzikas patērēšanas dati, kas tiks iekļauti balsojumā.

Pirms pusfināla atklājies, ka «Supernovas 2017» atlases tiešraide 12. februārī kļuva par svētdienas skatītāko raidījumu Latvijā, pie televizora ekrāniem to noskatījās nedaudz vairāk nekā 130 000 skatītāju, internetā tiešraidi vēroja vairāk nekā 13 000 skatītāju.

Kā tu vērtē «Supernova 2017» pusfinālu? Kuram no fināla dalībniekiem tu vēli uzvaru?

Biļetes uz konkursa finālu 26. februārī varēs iegādāties no nākamās pirmdienas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu