Daiga (52) atklāj: kā bez pūlēm katrs var apgūt angļu valodu!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Šveices mācību metode sākumā likās neparasta, bet tagad es angliski jau varu pateikti visu, ko vēlos! Pašai riktīgs prieks,» stāsta Daiga Belova (52). Lasi interviju ar Daigu un uzzini, kā tu vari iemācīties angļu valodu 14 dienās!

Vai biji iepriekš mācījies angļu valodu?

- Pirms daudziem gadiem angļu valodu mācījos skolā, bet tas bija laikā, kad to neviens neuztvēra nopietni. Tad arī man bija pārliecība, ka visur tikšu sveikā cauri bez angļu valodas, tāpēc mācījos pavirši.

–Kas pamudināja sākt mācīties angļu valodu ar Šveices metodi?

- Ir sanākusi saskarsme ar ārzemniekiem un, tad sajūta nav patīkama - tev uzdod jautājumu, bet tu nedz saproti, nedz spēj atbildēt. Šādās neveiklās situācijās negribas nonākt, kad jūties bezpalīdzīgi, tāpēc nolēmu beidzot apgūt angļu valodu. Savā izvēlē biju prasīga, tāpēc vispirms iepazinos ar to, kas vispār internetā pieejams, izpētīju arī cilvēku atsauksmes. Visi, kas bija izmēģinājuši Šveices metodi, bija ļoti apmierināti! Programma atšķiras ar to, ka piedāvā mācīties bez liekām saistībām un darīt to attālināti. Turklāt sniedz garantiju - ka ja neapgūsti valodu, vari saņemt programmas maksu atpakaļ. Tas bija mans lieliskais atradums!

Kā notika mācīšanās?

- Mācīšanās ar Šveices programmu bija ļoti vienkārša - viss bija ļoti elementāri un viegli saprotams. Tā metode ir neparasta. Lai saprastu, kā tā strādā, tā vienkārši ir jāredz. Viss notika datorā, turklāt pats labākais, ka varēju izvēlēties, cik daudz laika mācībām gribu veltīt! Jau pēc pirmās nodarbības sapratu, cik viegli un vienkārši ir veidot teikumus, un kā izmantot vārdiņus, kurus biju iemācījusies. Ja man kāds teiktu, es neticētu, ka angļu valodu iespējams apgūt tik ātri.

Kā vērtē savu angļu valodu tagad?

- Pašai ir riktīgs prieks! Tagad angliski varu pateikt visu, ko vēlos. Saprotu jautājumus un varu mierīgi atbildēt. Droši varu doties ceļojumos vai pat meklēt sev piemērotu darbu ārzemēs. Es beidzot runāju angliski un tas bija daudz vieglāk, nekā biju iedomājusies!

Ko Tu ieteiktu cilvēkiem, kuri vēl nerunā angliski?

- Kamēr tu šaubies, citi jau runā angļu mēlē! Noteikti piesakies Šveices programmai. Tu priecāsies par to, cik ātri un viegli iemācīsies runāt angliski!

SwissLanguages.com piedāvā - iemācies runāt angliski 14 dienās vai saņem naudu atpakaļ. Tikai šodien saņem valodu programmu ar 55% atlaidi. Pasūti programmu tagad, bet izmanto, kad vēlies! Nenokavē! Atlaide tikai pirmajiem 29 interesentiem šodien!

Dodies uz SwissLanguages.com un saņem atlaidi savai valodu apmācības programmai!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu