Pārīšu pūļi svin Valentīndienu dziedātāja Dona lielkoncertā «Tepat»

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts

14.februārī, Valentīndienā, «Arēnā Rīga» notika dziedātāja Dona lielkoncerts «Tepat». Jau stundu pirms koncerta apmeklētāju tūkstoši devās uz koncerta norises vietu, tieši uz Valentīndienas koncertu visas biļetes bija izpārdotas jau vairākus mēnešus iepriekš, un to apmeklēja galvenokārt pārīši.

Biļete uz koncertu ir lieliska dāvana svētkos, bet biļetes uz romantisku koncertu ir ideāls veids, kā nosvinēt visu mīlētāju dienu, to apzinājās daudzi pārīši, kuri ieradās novērtēt Dona jaunā albuma «Tepat» lielkoncertu.

Koncertā mūziķis atskaņoja gan klausītāju iemīļotas dziesmas, gan dziesmas no jaunā albuma, vecās dziesmas lika sajūsmā spiegt ne vienai vien daiļā dzimuma pārstāvei, bet jaunās lika ieklausīties dziesmu vārdos, kā nekā «Tepat» ir pirmais albums, kurā galvenokārt iekļauti paša Dona rakstīti dziesmu teksti.

Izskanot pēdējai dziesmai, fani nevēlējās šķirties no dziedātāja un sauca «atkārtot, atkārtot», liekot Donam izpildīt vēl pāris dziesmas!

Šīs nav pirmais gads, kad Dons Valentīndienu svin uz skatuves, tas ir lielisks veids, kā dāvāt tik daudziem mīlestību, turklāt mākslinieks mīlestību neuzskata par banālu.

Kā tu pavadīji Valentīndienu?

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu