Aktieris Džonijs Deps vairs nevar atļauties maksāt par aģenta pakalpojumiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pirms pāris nedēļām aktieris Džonijs Deps iesūdzēja tiesā savus finanšu menedžerus, paziņojot, ka viņu kļūdu dēļ viņš gadu gaitā zaudējis vairākus miljonus dolāru. Nu aktieris arī paziņojis, ka vairs nevar atļauties maksāt savam aģentam, tāpēc atsakās no tā pakalpojumiem.

Ar savu aģentu aktieris Džonijs Deps strādājis gandrīz trīsdesmit gadus un vienmēr bijis apmierināts ar viņa darbībām, un, tieši pateicoties aģentam, Deps kļuva par pasaules mēroga slavenību.

Janvārī aktieris iesūdzēja tiesā savu menedžeru kompāniju «Management group» un pieprasīja divdesmit piecus miljonus dolāru lielu morālo kompensāciju par neveiksmīgām finansiālajām operācijām.

«Management group» atbildēja Džonijam ar savu prasību tiesā saistībā ar apmelošanu, sakot, ka aktieris savās finanšu problēmās vainojams pats, jo nedomā par nākotni, bet tērē divus miljonus dolāru katru mēnesi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu