Aktrise Naomi Herisa saņēmusi «Oskara» balvas nomināciju par trīs dienu darbu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Daudzi aktieri lomas dēļ upurējas un ievēro drastisku diētu vai tieši otrādi, pieņemas svarā, pavada dienas psihiatriskajās klīnikās, lai vērotu pacientu uzvedību, un nereti visas lielās pūles atmaksājas ar nominācijām vai pat «Oskara» balvas statuetēm. Aktrise Naomi Herisa saņēmusi nomināciju par trīs dienu darbu filmā «Moonlight».

Aktrise Naomi Herisa neslēpj, ka ir pārsteigta par savu «Oskara» balvas nomināciju kā labākajai otrā plāna aktrisei, jo filmēšanās laukumā aizvadījusi vien trīs dienas.

Herisai bija tikai trīs dienas, ko veltīt filmēšanai, tāpēc režisors salika visas viņas ainas vienkopus un Naomi pabeidza darbu trīs dienu laikā, jo filmēts tika no agra rīta līdz vēlam vakaram, lai tikai iekļautos termiņā.

Slavenība neuzskata, ka viņas loma filmā «Moonlight» ir tik maza un nenozīmīga, viņa vienkārši saprot: ja spiež apstākļi, viss ir iespējams.

Sākumā Naomi nav spējusi iejusties tēlā, bet režisors to motivējis un viņai viss izdevies lieliski, par to arī nominācija «Oskaram».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu