Račs: Nākamnedēļ gaidu daudz sīvāku konkurenci

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LTV1

«Viens vārds - «interesanti», tā varētu raksturot vakardienas atlasi,» sarunā ar LTV šorīt vakardien notikušo Eirovīzijas pirmo ceturtdaļfinālu «Supernova 2017» vērtē žūrijas loceklis, izdevējs un dzejnieks Guntars Račs.

Viņš atzīst, ka rezultāti viņu pārsteidza. «Reti kurš varēja prognozēt šādu iznākumu. Bija pārsteigumi, arī vilšanās,» viņš saka. Taujāts, kas tieši viņu pārsteidza, viņš atbildēja, ka bijušā grupas «Ēnas» solista Laura Valtera panākums.

«Laura Valtera uzvara ir pārsteigums. Taču dziesma ir saulaina un uzrunājoša.»

Račs izteica arī nožēlu par to, ka starp četrām līderdziesmām neiekļuva vēl vairāki, viņaprāt, vērtīgi skaņdarbi. «Žēl, ka Pikaso netika, pieredzējis hiphopa pārstāvis. Žēl arī citu, protams. Kopumā šoreiz tālāk tikuši vairāk pieredzējuši mākslinieki. Gan Miks Dukurs, gan Linda Leen ir sevi pierādījuši.»

«Nākamnedēļ gaidu daudz sīvāku konkurenci. Man ir sajūta, ka ir koncentrējušies daudz vairāk pārsteigumu un ļoti spēcīgas dziesmas,» viņš rezumē.

Supernova 2017
Supernova 2017 Foto: LTV1

Atgādinām, ka svētdienas, 5.februāra vakarā norisinājās «Eirovīzijas» dziesmu konkursa atlases raidījuma «Supernova 2017» pirmais ceturtdaļfināls, kurā noskaidrojās pirmie četri dalībnieki, kas iekļuvuši raidījuma pusfinālā. Vislielākās skatītāju un žūrijas locekļu simpātijas atlases raidījumā izpelnījās Lauris Valters ar dziesmu «Magic Years». Tāpat četriniekā iekļuva arī Linda Leen, «Franco Franco» un Miks Dukurs.

12. februāra raidījumā norisināsies atlases otrais ceturtdaļfināls, kurā uz skatuves kāps Katrine Lukins, UP, Laura Lo pied. Chris Oak, Santa Daņeļeviča, The Ludvig, Miks Galvanovskis, Toms Kalderauskis, Markus Riva, «Triana Park», «My Radiant You», «The HiQ».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu