Skaties, kā Ieva Florence staipa konfektes!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Izaicinājumu šovā «Kurš kuru», kas jau šovakar būs skatāms televīzijā sievietēm «STV Pirmā!», Ieva Florence dosies uz Jelgavu, lai uz savas ādas izmēģinātu tik saldo karameļu staipītājas profesiju. Taču pretēji visām Ievas cerībām šis darbiņš nebūs nekāda medusmaize. Gluži otrādi – tas būs fiziski grūts un ļoti smags darbs.

Lai veidotu konfekšu masu, ir nepieciešama īsta meistarība un roku veiklība, bet karameļu staipīšanai vajadzīgs spēks kā īstam cīkstonim. Masu staipa gan ar rokām, gan liek uz īpaša āķa, lai karameles izdotos patiešām izcilas! Vai Ieva Florence tiks ar to galā? Bet kā viņai veiksies ar karameļu dekorēšanu un skaldīšanu?

Savukārt Rihardu Sniegu Ieva nosūtīs piecos no rīta gatavoties kāzām un kļūt par kāzu rīkotāja asistentu. Vai viņam izdosies tikt galā ar piņķerīgo un tik atbildīgo darbu? Puisis patiešām centīsies - sies lentītes, rotās kāzu galdu un stiprinās ziedus pie jaunā pāra automašīnas! Visapkārt ņirbēs puķītes, vizēs stikla pērlītes un žilbinās kristāla trauki. Bet vai Rihards spēs pārvarēt nogurumu pēc tik agrās celšanās un jaunā pāra nozīmīgāko dienu padarīt patiešām neaizmirstamu? Uzzini, kā top karameles un kādas iemaņas nepieciešamas, lai kļūtu par kāzu rīkotāju, jau šovakar plkst. 21:00 izaicinājumu pilnajā šovā «Kurš kuru» televīzijā sievietēm «STV Pirmā!».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu