Selēna Gomesa un reperis The Weeknd atpūtas brauciena laikā uz Itāliju iztērējuši ceturtdaļmiljonu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pēdējās dienās presē parādās informācija par dziedātājas Selēnas Gomesas un repera The Weeknd romantisko ceļojumu uz Itāliju. Pāris apmeklē tipiskās tūristu apskates vietas, bauda Itālijai raksturīgos ēdienus, vīnus, apmeklē izklaides vietas, bet maksā daudz vairāk nekā parasti tūristi par šādu atpūtu.

Žurnālisti pēc paparaci uzņemtajām fotogrāfijām izskaitījuši, cik slavenais pāris samaksājuši par pāris dienu atpūtu Eiropā, izrādās, slavenību atvaļinājums maksājis 246 tūkstošus dolāru.

⚡️ new york ⚡️

A photo posted by The Weeknd (@theweeknd) on

Nakts standarta piecu zvaigžņu viesnīcā Florencē, kas parasti maksā 3-4 tūkstošus dolāru, pārim izmaksājusi septiņus tūkstošus diennaktī, nemaz nerunājot par noīrēto villu, par kuru jaunieši maksājuši desmit tūkstošus diennaktī.

Arī par ekskursijām muzejos mīlniekiem bija jāmaksā vairāk nekā standarta tūristiem, jo tiem tika rīkotas īpašas ekskursijas, kuru laikā muzejs bija slēgts citiem apmeklētājiem, tāpēc, lai apskatītu mākslas darbus, zvaigznes maksāja 239 dolārus.

Lai nokļūtu no vienas vietas uz nākamo, slavenības īrēja limuzīnu, kas tiem izmaksāja 1,5 tūkstošus dolāru diennaktī.

Uzturoties Venēcijā, mākslinieki maksāja 8842 dolārus par diennakti viesnīcā, kā arī tūkstoš dolārus par katru pārvietošanos ar ūdens taksometru.

Visdārgākais pāra atpūtas braucienā bija pārlidojumi privātajā lidmašīnā, kas izmaksāja 205 500 dolāru.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu