Aktrise Megana Mārkla atklājusi, kā viņai izdevās iekarot prinča Harija sirdi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrisei Meganai Mārklai izdevies neiespējamais, slavenība iekarojusi Anglijas iekārojamākā vecpuiša, prinča Harija sirdi! Par spīti attiecībām ar princi, popularitātei Megana joprojām saglabā savu vienkāršo stilu un atsakās kļūt par modes dāmu un valkāt tikai dārgus dizaineru tērpus.

Megana stāsta, ka filmēšanās dienās ceļas ne vēlāk kā 04:45 no rīta un uzreiz izdzer glāzi silta ūdens ar citronu. Tālāk seko joga un brokastis, kurās aktrise ēd putru ar banānu un kļavu sīrupu.

Filmēšanas laukumā Megana pusdienas laikā apēd salātus ar vistu vai tītaru, starplaikos našķojas ar āboliem, mandarīniem vai dārzeņu «smūtiju».

Toties vakaros parasti Markle ēd makaronu ēdienus un bauda glāzi sarkanvīna, aktrise dievina ēst gatavošanu un uzskata to par vienu no saviem hobijiem.

Tieši ēst gatavošana un rūpēšanās par figūru un garīgo attīstību ir iemesli, kāpēc princis Harijs iemīlējās aktrisē.

Megana zina, ka vīrieši nereti mīl caur vēderu, labprāt novērtē skaistu sieviešu figūras un priecājas, ja izdodas parunāt par filozofiskām tēmām.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu