Reperim Drake bijis slepens romāns ar dziedātāju Madonnu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Izrādās, dziedātāja Dženifera Lopesa nav vienīgā gados vecākā sieviete, ar kuru saticies reperis Drake. Nevienam nav jaunums, ka 2015.gada «Coachella» festivālā dziedātāja Madonna uzstāšanās laikā noskūpstījusi reperi Drake; izrādās, skūpstam bijis turpinājums.

Kā raksta izdevums «RadarOnline», dziedātāja Madonna ne tikai festivāla laikā noskūpstījusi reperi Drake, bet skūpstam sekojis turpinājums īslaicīga romāna veidā.

Kā izdevumam atklājusi dziedātājas draudzene, gan reperis, gan dziedātāja zinājuši, ka romāns nebūs ilgs, bet tajā laikā abi bijuši brīvi un izlēmuši baudīt viens otra tuvumu.

Māksliniekiem kopā bijis jautri, viņi nav plānojuši kopīgu nākotni, vien pavadījuši kopā laiku, un vēlāk romāns tā vienkārši arī beidzies, bez sarunām, skaidrojumiem vai lietu izbeigšanas.

Nu Drake iesaistījies attiecībās ar dziedātāju Dženiferu Lopesu, kura ir septiņpadsmit gadus vecāka par viņu. Šoreiz attiecības varētu izjukt, ja reperis neievēros Dženiferas vēlmi un neatbrīvosies no liekā svara.

Lopesa vēlas, lai mīļotais apmeklē sporta zāli un iegūst tvirtu ķermeni, jo viņa ir satikusies tikai ar vīriešiem, kuriem ir izteikta vēderprese, un viņa nevēlas samierināties ar ko mazāku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu