Melānija Trampa ir acīmredzami pārbijusies...

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Vārdi - paši par sevi tie nozīmē gaužām maz, bez emocijām, balss intonācijas, žestiem, mīmikas, izteiksmīga skatiena tie ir tikai tukša čaula. Tāpēc, vērojot Donalda Trampa un viņa sievas Melānijas neverbālo komunikāciju Trampa inaugurācijas ceremonijā, daudzi ir pamanījuši vairākus būtiskus sīkumus. Un tie neliecina neko labu par Donalda Trampa kungu. Bet to jau mēs zinājām, pirms viņš stājās amatā, viņa izteikumi par sievietēm nav bijuši tie glaimojošākie.

Ja ar žestiem un ķermeņa valodu mēs radām savas dzīves melodiju, tad, kā liecina šis video un vairākas fotogrāfijas, Melānijas dzīves melodija ir ļoti depresīva.

Ceremonijas laikā Tramps pagriezās pret Melāniju, viņa savam vīram ar piespiešanos, bet, būdama atbalstoša, uzsmaidīja, taču pēc Donalda pateiktā [to mēs nezinām], viņas seja baiļpilni nomācās. Ir acīm redzami, ka Melānija ir tikpat ļoti nobijusies no šā odiozā vīra kā daudzi citi.

Lūk, vēl daži Trampu pāra neverbālās komunikācijas piemēri.

Tikšanās ar Obamu pāri. Vīrs jau desmit soļus priekšā...

Foto: Ekrānuzņēmums

Dāmām vienmēr priekšroka!

Laimīgais pāris pēc izkāpšanas no lidmašīnas sadodas rokās. Uz pussekundi!

Aicinājums teikt runu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu