Modes eksperte Alīna Kellere vērtē «Muzikālās bankas» dalībnieku tērpus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts

21.janvārī norisinājās dziesmu konkursa «Muzikālā banka» fināls, kur par uzvaru sacentās piecpadsmit dziesmas. Beigu beigās uzvaras laurus plūca grupu «Prāta vētra» un «Musiqq» kopdarbs dziesma «Debesis iekrita tevī». Kā jau ierasts šādu dziesmu konkursu fināliem, dziedātāji uz skatuves kāpa, piedomājot pie sava tēla, apģērba.

Foto: Facebook

Ko par dziedātāju tērpu izvēli saka modes eksperte Alīna Kellere, kura sadarbojas ar tādiem zīmoliem kā «Pandora», «Lindex», «Shein», «Pinko», «Este Latvia», «Coccinelle», «Andiata», «Guess», «Marmara sterling».

«Vienmēr esmu uzskatījusi, ka skatuvei jāizvēlas tādi apģērbi, tēli, kuri nav tavas ikdienas daļa, lai rastos svinīgums un cieņa pret skatuvi.

Uzskatu ka ģērbšanās stils «casual» nekādā veidā neder skatuvei. Bet ir tādi mākslinieki, kuri ar savu enerģiju piepilda visu zāli un tu pat pēc viņu uzstāšanās neatceries, kas tiem bija mugurā.

Foto: Kaspars Meinerts

Vērtējot konkursa vīriešu tēlus, var teikt, ka visi apģērbušies ļoti pieticīgi un līdzīgi. Neredzu tajā neko sliktu, jo viņiem visiem ir spēcīgas balss un enerģētika. Vislabāk man patika dziedātāja Markus Rivas tēls, viņš ir apģērbies stilīgi un nav garlaicīgs tērpa izvēlē,» iesāk Alīna.

Foto: Kaspars Meinerts

Runājot par sievietēm, Alīna uzreiz uzsver, ka tik lielam notikumam piemērotākais no tērpiem ir dziedātājas Samantas Tīnas izvēlētais veidols. Modes eksperte uzsver, ka dziedātāja parasti izvēlas piemērots skatuviskus tēlus un apzinās, ka pareizais tērps un tēls ir liela darba daļa.

Foto: Kaspars Meinerts

«Par spīti tam, es uzskatu, ka konkursa tērpā visa ir par daudz. Galvasrota ir ļoti skaista, bet tai vairāk piestāvētu mierīgāka, piezemētāka, vienkāršāka kleita. Zīmola «Amoralle» kleita pati par sevi ir lieliska, un papildināt to ar šādu galvasrotu bija lieki,» skaidro Alīna.

Foto: Kaspars Meinerts

Runājot par Dziedātājas Antras Stafeckas tērpu, kurā viņa greznojās uz skatuves, dziedot kopā ar grupu «Otra Puse», viss atlasīts harmoniski un to var nosaukt par stilīgu skatuves tērpu. Alīna izceļ, ka īpašu sajūsmu viņai radīja apziņa, ka dziedātāja domājusi par detaļām un izvēlējusies zeķbikses ar zīmējumu, ne garlaicīgas.

Foto: Kaspars Meinerts

«Vienīgais, kas man nepatīk, ir apavi, tādam tērpam vairāk piestāvētu zābaciņi uz platformas ar masīvu papēdi,» nosaka Alīna.

Foto: Kaspars Meinerts

Guntras Kuzminas tēls Alīnai atgādina tērpu no tematiskās ballītes vai draudzeņu došanās pēc darba iedzert tēju, pārāk vienkārši, nepiemēroti skatuvei.

Foto: Kaspars Meinerts

Otrs dziedātājas Antras Stafeckas tērps, kuru viņa vilka, dziedot jau duetā ar dziedātāju Andri Ērgli, ir ļoti sievišķīgs, un melnā krāsa vienmēr izskatās lieliski, ja to valkā blondīne.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu