Ko mākslinieki dara savā brīvajā laikā, atrodoties «Muzikālās bankas» fināla telpās?

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts

Šo sestdien, 21. janvārī, olimpiskajā centrā «Ventspils» notiks Latvijas Radio 2 popdziesmu aptaujas «Muzikālā banka 2016» apbalvošanas ceremonija. Visi finālisti uzstāsies koncerta pirmajā daļā, bet pēc tam tiks izsludināts telefonbalsojums, kam piederēs 50% tiesību izmainīt gada vērtīgāko dziesmu secību.

Par spīti tam, ka pats svētku koncerts notika tikai vakarā, mākslinieki ieradās Ventspils Olimpiskajā centrā jau no rīta un sāka gatavoties.

Kā nekā jāuzstājas bija gan ģenerālmēģinājumā, gan vakara tiešraidē, un abās uzstāšanās reizēs bija jābūt simtprocentīgi gataviem doties uz skatuvi.

Mākslinieki dziedāja sporta centra gaiteņos, savās aizkulišu telpās, devās pie grimētājām, frizierēm un neaizmirsa iestiprināties kafejnīcā.

Bija arī dziedātāji, kuri līdz uzstāšanās mirklim izvēlējās vientulību un noskaņošanos savam priekšnesumam.

Daudzi dziedātāji lielu laika daļu pavadīja, runājoties ar kolēģiem, jo reti kad ir tādi pasākumi, kad vienuviet izdodas satikt tik daudz kolēģu un apspriest muzikālās darbības, jaunumus un galu galā dalīties prognozēs par uzvarētājiem!

Vairumam dalībnieku uzvarētāja gods nelikās būtisks, kā nekā visi, kas iekļuvuši finālā, ir uzvarētāji, un koncerts Ventspilī ir kā mūziķu salidojums, kur skatītājiem un klausītājiem tiek dāvāts skaists koncerts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu