Bībers pārmetis Gomesai, ka viņa satiekas ar reperi The Weeknd papildu slavas dēļ

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātājas Selēnas Gomesas un repera The Weeknd romāns viesis pārdomas mākslinieku fanu lokā, kā arī sabiedrībā zināmas personas nespēj nekomentēt šo neparasto romānu. Gomesas bijušais mīļotais, dziedātājs Džastins Bībers uzskata, ka attiecības ir vienkārši iespēja jauniešiem popularizēt vienam otru un par mīlestību šajās attiecībās nav ne runas.

Bībers domā, ka ideju šādi piesaistīt uzmanību izdomājusi viņa bijusī mīļotā un drīzumā jaunie mākslinieki ierakstīs kopīgas dziesmas, un šis ir lielisks veids, kā pievērst uzmanību dziesmām.

Džastins savā minējumā varētu nebūt tālu no patiesības: tieši šāda pati shēma darbojās, kad Gomesa satikās ar dīdžeju Zeed un uzreiz pēc kopīgās dziesmas «I Want You To Know» ierakstīšanas viņu it kā attiecības uzreiz izbeidzās.

Bībers un Gomesa vairākus gadus satikās, tāpēc Džastina fani ir droši, ka viņš izsakās negatīvi par visām Selēnas attiecībām, jo joprojām mīl viņu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu