Džolijas un Pita adoptētās meitas Zaharas māte vēlas kontaktēties ar bioloģisko meitu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Zaharas Džolijas-Pitas māte, kura to atdeva adopcijai uzreiz pēc dzimšanas, nu vēlas kontaktēties ar savu divpadsmit gadus veco meitu un uzskata, ka Džolijai būtu jāļauj viņai piedalīties meitas dzīvē, jo tas nemaz nav tik daudz prasīts.

Mentewaba Dvita Lebiso, kura dzīvo Etiopijā, atklājusi ziņu portālam «Daily Mail Online» savas cerības, ka reiz varēs kontaktēties ar bioloģisko meitu.

Sieviete vēlas, lai Zahara zina, ka viņa ir dzīva un vēlas ar to kontaktēties, bet viņa nevēlas savu meitu audzināt pati, tikai kontaktēties un kopā svinēt svētkus.

Džolija adoptēja Zaharu 2005.gadā, kad meitenīte bija vien pusgadu veca, bet gadu pēc Džolijas adopcijas arī Pits adoptēja meitenīti.

Bioloģiskā māte apzinās, ka nekad nespētu meitai dot to, ko viņai dod Andželīna, ka aktrise Zaharai ir vairāk māte, nekā viņa jebkad spēs būt, bet tas nenozīmē, ka viņa neilgojas pēc meitas.

Lesibo dzemdēja Zaharu deviņpadsmit gadu vecumā; meitenīte bija ieņemta izvarošanas rezultātā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu