Dziedātāja Madonna šovbiznesa kolēģiem pārmet mīkstčaulību

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Kā jau zinām, dziedātāja Madonna Amerikas prezidenta vēlēšanās aktīvi atbalstīja amata kandidāti Hilariju Klintoni un Donalda Trampa uzvaru uztver kā savas dzīves traģēdiju. Slavenība nekad nav slēpusi savas patiesās domas, tāpat arī tagad, sniedzot interviju, viņa neslēpj, ka uzskata, ka citas Holivudas zvaigznes ir mīkstčaulīgas un nespēj pastāvēt par savu viedokli, kur nu vēl to pamatot ar darbībām.

Madonna paziņojusi, ka viņu šokējis fakts, ka vairums Hilarijas atbalstītāju pēc viņas zaudēšanas Amerikas prezidenta vēlēšanās klusē un nekomentē ne Trampa uzvaru, ne runā par to, kā Ameriku ietekmēs republikāņu partijas uzvara.

Slavenība uzskata, ka gandrīz neviens nerunā par to, kas noticis, aizmirst savu politisko nostāju un neizpauž pat savu viedokli, jo vēlas nezaudēt ne grama no savas popularitātes un darba iespējām, jo nereti, izsakot viedokli, kuru kāds neatbalsta, ir iespēja pazaudēt darbu.

Dziedātāju interesē politika, un viņa vēlētos dzīvot valstī, kurā neeksistē cenzūra, Madonna tic cilvēktiesībām un tiesībām izteikt viedokli.

Popmūzikas karaliene savu izteikumu dēļ gadu gaitā ir iemantojusi daudz nelabvēļu, kurus viņa pati dēvē par mīkstčaulīgiem, jo tiem nav savu domu, viedokļu un spēka rīkoties!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu