Aktrise Nikola Kidmena izlēmusi 49 gadu vecumā dzemdēt bērnu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Četrdesmit deviņus gadus vecā aktrise Nikola Kidmena intervijā atklājusi, ka 2017.gadā vēlētos vēlreiz kļūt par māti. Slavenība cer, ka viņai būs iespēja vēlreiz iznēsāt bērnu, jo viņa un vīrs, mūziķis Kīts Urbans, vēlas kuplu ģimeni un viņas vecuma dēļ tā ir pēdējā iespēja pašai iznēsāt bērnu.

Slavenība atklājusi, ka viņas vecmāmiņa dzemdējusi viņas māti četrdesmit deviņu gadu vecumā un Nikola būtu laimīga, ja varētu atkārtot ko tādu un tik cienījamā vecumā vēlreiz kļūt par māti.

Kidmena noskaņota darbībām, kaut gan pirms sešiem gadiem pasaulē nāca viņas un Kīta otrā meita, kuru iznēsāja surogātmāte, meitene ir abu savu vecāku bioloģiskais bērns.

Tā kā viņa un Kīts vēlas kuplu ģimeni, aktrise paziņo, ka pārējie ģimenes bērni pasaulē nāks, pateicoties surogātmātēm vai adopcijai, bet vēl vienu bērnu iznēsās viņa pati.

Kīts un Nikola vēlējās adoptēt bērnu attiecību sākumā, bet tad četrdesmit viena gada vecumā Nikola uzzināja, ka gaida bērnu. 2010.gadā piedzima pāra otrais bērns, bet jau ar surogātmātes palīdzību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu