Raimonda Paula iemīļoti dziedātāji sveic maestro astoņdesmit pirmajā dzimšanas dienā!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

12.janvārī maestro Raimonds Pauls svin savu astoņdesmit pirmo dzimšanas dienu. Maestro izlēmis jubileju īpaši neatzīmēt, jo citi gadi pagājuši neskaitāmās svinēšanas reizēs, dažādos svētku koncertos. Lai vai kā, 12.janvārī komponists uzstāsies atjaunotajā vēsturiskajā Dzintaru koncertzālē kopā ar savu iemīļoto Latvijas Radio bigbendu un «Sinfonietta Rīga» stīgu grupu, tādā veidā dāvājot klausītājiem lielisku mūziku un saņemot mākslinieka sirdij tuvāko dāvanu - aplausus!

Latvijā iemīļoti mākslinieki, ar kuriem maestro Raimonds Pauls sadarbojies ne reizi vien, sveic komponistu dzimšanas dienā!

Foto: Kaspars Teilans

Dziedātāja Ieva Sutugova: Maestro novēlu darīt un spēlēt TIKAI un vienīgi to, ko patiešām pašam gribas! Un vēl - lai Dieviņš dod simtiem skaistu melodiju!

Foto: no personīgā arhīva

Dziedātājs Normunds Rutulis: Sagatavot novēlējumu maestro nav nemaz tik viegli. Viņš ir tik ļoti daudz dažādu novēlējumu saņēmis, ka lieliski prot atšķirt, kam jānonāk pie viņa un kas jāpalaiž garām. Kas ir īsts un kas falšs. Un, jo rūdītāks viņš kļūst, jo precīzāk darbojas šis Meistara filtrs. Tomēr, ņemot vērā mūsu sadarbību daudzu gadu garumā, zinu, ka īss, precīzs un no sirds pateikts vārds ir daudz vērtīgāks nekā tā saucamie «palagi». Tāpēc Lielmeistaram novēlu stipru jo stipru veselību un neizsīkstošu dzīvesprieku! Šīs abas īpašības ir kā sēkla visam pārējam, kas vien cilvēkam nepieciešams. Tikai jāprot tās pareizi iestādīt, un maestro to prot.

Foto: Publiciātes foto

Grupas «Triānas parks» soliste Agnese Rakovska: Raimonds Pauls prot iedvesmot, man prieks, ka mūsu sadarbības rezultātā ir izdots ne tikai CD «Vienaldzības», bet ari vinila plate. Jubilejas gads man bija zīmīgs, mūs ar Maestro šķir tieši pusgadsimts, liekas, ka tāds zīmīgs un liels skaitlis... laika nogrieznis, kurā satikāmies, man vienmēr paliks īpašs, Maestro vēlu veselību. Tas ir pats svarīgākais!

Foto: personīgais arhīvs

Dziedātājs Jānis Moisejs: Dzīve ir tik pilna piedzīvojumu, iespēju un jaunā, ka dažkārt šķiet - visam tam nevar pietikt laika. Taču ne Jūsu gadījumā. Jūs vienmēr esat bijis pirmais, priekšā savam laikam un ar lielu degsmi īstenojis katru iespēju. Dzīve ir pārsteigumu pilna, kad esat līdzās. Daudz laimes un veselības, Maestro!

Foto: Facebook

Dziedātāja Samanta Tīna: Maestro... Maestro Raimonds Pauls... man šis vārds vienmēr saistījies ar ko īpašu, nesasniedzamu, cēlu un labu izsmalcinātu gaumi! Un, piepildoties sapnim, nesasniedzamajam kļūstot man par sasniedzamu, šīs pārējās sajūtas nav mainījušās! Novēlu mūsu lepnumam - Maestro kungam turpināt veiksmīgi šo izcilības un labas gaumes noslēpumu ar savu neatkārtojamo šarmu turēt noslēpumā!



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu