Aktrise Hetere Loklīra narkotiku un alkohola veicinātās nervu lēkmes iespaidā nogādāta klīnikā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Reiz slavenā aktrise Hetere Loklīra uzreiz pēc Jaunā gada svinībām nogādāta rehabilitācijas iestādē, aktrise uzņemšanas brīdī atradās alkohola un narkotiku iespaidā un nav varējusi beigt kliegt, kā arī raudāt.

Aktrise pati vēlējusies doties uz klīniku un, apzinoties, ka jau atkal nav spējusi pretoties apreibinošām vielām, piedzīvojusi nervu lēkmi.

Slimnīcas personālam nācās slavenībai injicēt nomierinošas vielas un turēt viņu guļus, kamēr tās iedarbosies, lai sieviete netraumētu sevi un citus.

Jau vairākus mēnešus piecdesmit piecus gadus vecā aktrise neatstāja savas mājas, bet izklaidējās tur kopā ar diviem draugiem, bet ēdienu, alkoholu un narkotikas tiem piegādāja uz mājām.

Vienīgās reizes, kad slavenība bija spiesta doties ārpus mājas, bija reizi mēnesī obligātā došanās pie ārsta, kuru tai piesprieda tiesa.

Aktrise no narkotiku un alkohola atkarības ārstējusies 2008., 2010., 2012. gadā un nu atkal atgriezusies klīnikā.

Tāpat slavenība vairākkārt pieķerta pie automašīnas stūres alkohola un narkotiku reibumā, bet vienmēr tika sveikā cauri ar piespiedu ārstēšanos un nosacītu sodu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu