Dziedātāja Pinka iepazīstina meitu Vilovu ar pāris dienas veco brālīti

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Dziedātāja Pinka 26.decembrī kļuva par māmiņu dēlam Džeisonam Mūnam Hārtam un nu, ierodoties ar mazuli mājās, iepazīstinājusi ar mazo brālīti piecus gadus veco meitu Vilovu. Portāla «Instagram» lietotāji fotogrāfijas komentāros saka, ka tā ir pārāk jauka, sirsnīga un par šādu mīļumu ir jābrīdina pirms foto apskatīšanas.

Vērojot fotogrāfiju, redzams, ka Pinka un viņas vīrs Kerijs Hārts pratuši grūtniecības laikā sagatavot vecāko meitu un viņa ir laimīga, kļūstot par vecāko māsu, un neizjūt nekādu greizsirdību pret mazuli.

Vecgada vakarā māksliniece publiskojusi fotogrāfiju, kurā Vilova sēž krēslā, bet viņai rokās aizmidzis guļ mazais Džeisons.

I love my baby daddy ?

A photo posted by P!NK (@pink) on

Pinkas fani pamanīja piecgadīgās meitenītes matos rozā šķipsnas, kas ļoti atgādina viņas slavenās mātes karjeras pirmsākumus.

26.decembrī pāris kļuva par vecākiem otrajam bērnam, bet viņiem veiksmīgi izdevās slēpt grūtniecības faktu no apkārtējiem un tas kļuva zināms, tikai pateicoties pašai māksliniecei, mēnesi pirms dzemdībām.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu