Kerija uzskata, ka viņas Jaunā gada sagaidīšanas neveiksmīgā uzstāšanās tika speciāli veicināta

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

2016.gadā dziedātāja Meraija Kerija piedzīvoja vienu neveiksmi pēc otras, un Vecgada vakara uzstāšanās Taimskvērā nebija izņēmums. Mākslinieces mūzikas skaņotājs nespēja tikt galā ar saviem pienākumiem, un beigu beigās ikviens svētku koncerta skatītājs redzēja, ka Kerija nedzied, bet tikai plāta muti.

Meraija uzstājās kopā ar dejotājiem, staigāja pa skatuvi, centās sadzirdēt mūziku un pareizi plātīt muti, bet viņai tas neizdevās, un drīz vien klausītāji sāka smieties un to izsvilpa.

Slavenība uz skatuves nodziedāja pāris dziesmas un devās uz aizkulisēm, jo nespēja izturēt savu atbalstītāju smiešanos.

Pēc svētku koncerta Taimskvērā daudzi koncerta vērotāji sociālajos tīklos turpināja uzjautrināties par dziedātāju, rakstot, ka viņa neatceras pat savu populārāko hitu vārdus, kas liek aizdomāties, vai slavenība maz uzstājas «dzīvajā».

Koncerta aizkulisēs Kerija nav spējusi valdīt emocijas un teikusi, ka viņas izgāšanās simtiem cilvēku priekšā bijusi plānota un speciāli veicināta.

Tāpat Meraija zvērējusi, ka vairs nekad neatgriezīsies Taimskvērā uz svētku koncertu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu