«Piens Fest Aļaska». Dodies sagaidīt jauno gadu uz Aļasku!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no sociālajiem tīkliem

Jau šonedēļ gaidāma lielākā jaunā gada sagaidīšana Rīgā «Piens Fest Aļaska». Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem šoreiz kafejnīcas Piens tradicionālais Jaungada festivāls norisināsies plašākās telpās bijušajā zefīru fabrikā «Uzvara» (Sporta ielā 2).

Festivāla tematikas AĻASKA atmosfērā trīs zālēs - starp skujkokiem, traktoriem, īstiem indiāņu totēmiem, ledu dzērienos un dzērieniem ledū, galvu reibinošām dejām, dzirkstošu publiku un šampanieti - būs arī iespēja pierādīt sevi karaoke, nosūtīt pastkartes no Aļaskas uz mājām sadarbībā ar Latvijas pastu, pieredzēt polārblāzmas salūtu un nokļūt Lāču diskotēkā.

Pasākuma galvenie mākslinieki - grupa «Instrumenti» - pēc ilgākas klusēšanas atgriezīsies uz skatuves jaunā, pārsteidzošā ampluā. Visu nakti uzstāsies dīdžeji, tajā skaitā leģendārais dīdžejinga pionieris, pirmais plašu DJ padomju laika Latvijā – DJ Jānis Krauklis, kā arī DJ duets «Gribam būt dīdžejas» Lāču diskotēkas zālē.

Ceļā uz Aļasku - ep01 from piens on Vimeo.

Mākslinieku uzstāšanās laiki

22:00 Ubisound

00:00 Masha & Dasha

1:30 Instrumenti

2:30 Mariash & Malork

4:30 - ... Jānis Krauklis

Ierašanās balles uzvalkos. Festivāla organizatori atgādina, ka pasākuma telpās ir apkure, mēteļi būs jāatstāj garderobē un būs silti. Pieejamas arī VIP biļetes, kas nodrošina ieeju ekskluzīvā platformā ar bezmaksas dzērieniem un uzkodām.

Biļetes «Biļešu servisa» kasēs.

Piens Fest Olympic highlights from piens on Vimeo.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu