Dženifera Lopesa un reperis Drake bauda romantisku vakaru stilizētā izlaiduma ballē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Gluži kā iemīlējušies tīņi! Reperis Drake un dziedātāja Dženifera Lopesa pirms pāris dienām nošokēja ikvienu, paziņojot, ka ir iemīlējušies, nu pāris publiskojuši fotogrāfiju no romantiskā vakara, kurā viņi apmeklē stilizētu izlaiduma balli.

Slavenības visu vakaru nodejoja, skūpstījās un pat tika kronēti par izlaiduma balles karali un karalieni, par ko paši bija lielā sajūsmā un savas uzvedības dēļ patiesi atgādināja tīņus izlaiduma ballē, uz kuru tie devušies ar savu pirmo mīlestību.

#BaeWatch #WinterWonderland #Drake #Jlo #PromNight (See previous post for video) #Dralo

A photo posted by The Shade Room (@theshaderoom) on

Ballē uzstājās dziedātāja Jass Prince un izpildīja sešdesmito un septiņdesmito gadu populāros hitus, kas ballei piešķīra senatnes noskaņu.

Lopesa uz izlaiduma balli bija devusies skaistā, seksīgā baltā kleitā, bet Drake bija uzvilcis melnu uzvalku, abu tērpi padarīja viņus par elegantāko vakara pāri.

Uzzinot, ka reperis un dziedātāja ir pāris, Drakes bijusī mīļotā dziedātāja Rianna portālā «Instagram» beidza «sekot» dziedātājai Dženiferai Lopesai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu