Bukmeikeri prognozē - valsts prezidents teiks Jaungada uzrunu, aplicis sarkanu kaklasaiti!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Triobet bukmeikeri, gaidot gadumijas sagaidīšanu, ir sagatavojuši īpašas Vecgada uzrunas prognozes, sakot, ka svinīgo Vecgada vakara runu Latvijas Valsts prezidents Raimonds Vējonis teiks, aplicis sarkanu kaklasaiti. Turklāt Triobet bukmeiekri uzskata, ka runa nebūs ilgāka par piecām minūtēm.

Tuvojoties Jaungada pusnaktij, pirms šampanieša atkorķēšanas un līdzcilvēku sveikšanas parasti izskan prezidenta svinīgā uzruna. Katra runa tiek vēsturē ierakstīta kā svarīgs atskaites punkts. Tajā tiek izklāstīti gada svarīgākie notikumi un uzsvērti svarīgākie nākamā gada mērķi.

Prezidenta runa parasti neizceļas ar īpašu interaktivitāti, kopējais runas tēls vienmēr ir svarīgs, tāpēc Triobet bukmeikeri ir nolēmuši likt likmes uz to, ar kādas krāsas kaklasaiti valsts prezidents mūs pārsteigs šā gada izskaņā. Pēc bukmeikeru domām, ir 60% iespējamība, ka Raimonds Vējonis tautiešus uzrunās sarkanā kaklasaitē.

Taču mazākas iespējamības piešķirtas arī zaļai, zilai, dzeltenai vai melnai. Par vismazāk reālo bukmeikeri uzskata iespēju, ka prezidents varētu ierasties bez kaklasaites.

Un pavisam maz ticams, ka Raimonds Vējonis apliks tauriņu, kāds bija visai raksturīgs aksesuārs kādreizējam kaimiņvalsts prezidentam Tomasam Hendrikam Ilvesam.

Tāpat Triobet bukmeikeri (55% iespējamība) uzskata, ka Raimonda Vējoņa runa būs īsāka par 5 minūtēm, jo cilvēki grib svinēt, ne klausīties garas runas. Savukārt tam, ka prezidenta runa var izvērsties ilgāka par 5 minūtēm, bukmeikeri piešķir 45% iespējamību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu