Jaunā imidža dēļ fanu nežēlastībā kritis krievu mūziķis Krīds

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Krievijas mūziķis Jegors Krīds pārsteidza savus fanus ar kardinālām izskata izmaiņām, publicējot fotogrāfiju, kurā redzams, ka viņš ir nomainījis frizūru.

Savus ierastos brūnos matus Krīds nomainījis pret izbalinātiem platīnblondiem matiem un īsu griezumu, pie fotogrāfijas pierakstot: «Baltā krāsa ir tik vienkārša, taču to var iegūt, tikai apvienojot visas krāsas.»

Pagaidām gan nav skaidrs, kādēļ mūziķis izlēmis par labu tik krasām stila izmaiņām, taču tās pie sirds nav gājušas viņa astoņiem miljoniem «Instagram» sekotāju, kuri paspējuši izteikt asprātīgu kritiku.

Kāds mūziķa fans rakstīja, ka «saldumiņš Krīds šādi iemantos jauno meiteņu popularitāti, kuras tikko izkāpušas no skolas sola».

Citos ierakstos pievienoti tādi komentāri kā: «ne īsti Bībers», «Eminem, tas tu?» un «sasodīts, Jegor, izskatās muļķīgi. Kā meitene!»

Daži fani pauda viedokli, ka fotogrāfijā skatuves mākslinieks atrodas «interesantā pozīcijā, pozējot tā, it kā būtu stāvoklī», savukārt citā ierakstā kāds norādīja, ka «balināt matus nav vīrišķīgi». Vēl kāds Krīda sekotājs draudēja iet pakārties, ja Krīda izmaiņas neizrādīsies vien ar fotošopa palīdzību pārveidota fotogrāfija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu