Sabiedrībā pazīstamas personas izveido Ziemassvētku apsveikumus portāla lasītājiem!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

Pāris dienas pirms Ziemassvētku brīvdienām dziedātājs Roberto Meloni, dziedātājs Andris Kivičs, skaistumkonkursu rīkotāja Kristīne Lindenblate, dejotājs Rolands Šteinbergs un mākslinieks Kašers tikās «Kašera Sapņu fabrikas» telpās, kur veidoja īpašus apsveikumus Ziemassvētkos portāla TVNET lasītājiem.

Pāris dienas pirms Ziemassvētkiem mākslinieks Kašers, par spīti svētku pasākumu maratonam, aicināja pie sevis ciemos uz «Kašera Sapņu fabriku» savus sabiedrībā zināmos draugus – Roberto Meloni, Kristīni Lindenblati, Rolandu Šteinbergu un Andri Kiviču, lai kopā iesildītos svētku svinēšanai un radītu skaistus apsveikumus.

Šāda pēcpusdiena bija lielisks veids, kā māksliniekiem uz mirkli piestāt pasākumu radītajā steigā un atrast mazu brītiņu laika, kuru veltīt sev un saviem draugiem.

Radošās personības atzina, ka nekas nevar būt labāks, kā pavadīt pēcpusdienu kopā, radoši izpaužoties un, pateicoties kafijas, piparkūku un svētku rotājumu radītajai aurai, sajūtot Ziemassvētkus.

Fonā skanot dažādām svētku dziesmām sabiedrībā pazīstamās personas jokoja, apsprieda svētku sagaidīšanas plānus, izveidoja diskusiju par to, kas labāk – mākslīga vai īsta svētku eglīte.

Tā kā kartītes neviens, izņemot Kašeru, nebija taisījis kopš pusaudžu gadiem, process izraisīja daudz smieklu, pozitīvismu, un beigu beigās rezultāts izdevās lielisks.

Ikviens Kašera viesis ierakstīja speciālu vēlējumu portāla TVNET lasītājiem

Roberto Meloni: Mīļie «Tvnet» foršie lasītāji! Smaidām, atceramies par labām emocijām. Vienalga, ka nav sniega un līdz galam uzpušķota eglīte (manējā ir šķība kā Pizas tornis), galvenais ir ģimene un draugi.

Kašers: Mīļie «Tvnet» lasītāji! Kreatīvus, radošus un mīlestības pilnus svētkus! Vairāk pozitīvā, mazāk sliktu komentāru!

Andris Kivičs: Mīļo «Tvnet»! Labas mūzikas bagātu 2017.gadu un mazāk sliktu ziņu Jaunajā gadā!

Rolands Šteinbergs: Vairāk smaidām, mīlam, priecājamies un atbalstām! Lai jums gaiši, balti un visādi citādi skaisti svētki!

Kristīne Lindenblate: Mīļie «Tvnet» lasītāji! Mīlestības pilnus un radošus svētkus! Lai viss iecerētais izdodas!

TVNET saka sirsnīgu paldies par labajiem vēlējumiem un skaistajām kartiņām!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu