Elizabeta Lāce 31. decembrī izdos vēl vienu albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Helēna Spridzāne

Gada nogalē gaidāms grupas «Sus Dungo» bijušās dalībnieces, mākslinieces Elizabetas Lāces otrais studijas albums «Songs About D». Tas iznāks nedaudz vairāk kā pusgadu pēc arfas solo debijas albuma «Mōaigā».

«Songs About D» ir paralēli ilgi krātu dziļi personīgu iespaidu, novērojumu un bērnības atmiņu apkopojums. Albums ir veltījums sev un tai pasaulei, kura ir visapkārt un vienlaicīgi arī vairs nav.

Elizabeta Lāce
Elizabeta Lāce Foto: Helēna Spridzāne

Līdzīgi kā iepriekšējā darbā, kur minimālā vienībā (viens instruments) tiek meklēts maksimuma potenciāls, arī šeit viņa paļaujas tikai uz sevi, pārkāpjot uz citām savas ekspresijas teritorijām - klavierēm un savu balsi, kas 12 dziesmās saplūst vienā. Galvenie mākslinieciskās iedvesmas avoti - piespiedu brīvprātīgā izolēšanās, ausu aizbāžņi ikdienai un plāksteri (pēc arfas spēles).

Detalizētāk par albuma tapšanu šeit:

www.my-diary.org

Publiskots arī albuma pirmais vēstnesis - kompozīcija angļu valodā «Guns & Neurosis».

Ieraksta inženieri ir Gundars Rullis un Edgars Skrāģis, maketa veidotāja — Helēna Spridzāne. Albuma atvēršanas pasākums notiks 5. janvārī plkst. 19.00 LKA Teātra mājā Zirgu pasts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu