Aktieris Breds Pits izlēmis par labu plastiskajai ķirurģijai

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktieris Breds Pits, kurš nereti dažādos topos tiek atzīts par seksīgāko aktieri, izlēmis likties zem skalpeļa, lai padarītu jauneklīgāku savu seju. Runā, ka šādu lēmumu zvaigzne pieņēmusi, jo šķiršanās no aktrises Andželīnas Džolijas likusi sevi manīt viņa pašvērtējuma skalā un slavenība izlēmis ko darīt, lai atkal justos iekārojams.

Aktierim Bredam Pitam tuvu stāvoša persona stāsta, ka zvaigzne jau saticies ar plastisko ķirurgu, izteicis savas vēlmes un jau noskaņojies operācijai.

Pita vēlme uzlabot izskatu nav nekas šokējošs, Holivudas zvaigznes nereti mēģina skriet pakaļ mūžīgajai jaunībai, un aktieris jau ir nosvinējis piecdesmit ceturto dzimšanas dienu, kas ir gana cienījams vecums un rada mazas krunciņas uz sejas.

Vairāki plastiskās ķirurģijas eksperti izteikušies, ka šāda operācija nebūs Breda pirmā saskare ar plastisko ķirurģiju; vērojot viņa fotogrāfijas dažādos laika posmos, ir redzams, ka aktieris uzlabojis ausu formu un veicis botoksa injekcijas.

.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu