Dziedātājai Dženiferai Lopesai un reperim Drake piedēvē romantiskas attiecības!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pēdējā laikā dziedātāja Dženifera Lopesa un reperis Drake pavada kopā ļoti daudz laika. Tā kā gan dziedātāja, gan reperis pēdējo mēnešu laikā izšķīrušies no savām otrajām pusītēm un nu bauda brīvību, spekulācijas ap attiecību tēmu ir neizbēgamas.

Drake izvēlējies tieši Lopesu par savu pavadoni biznesa vakariņās restorānā «Delilah’s», vēlāk mākslinieki kopā devušies uz klubu, no rīta redzēti divatā izejam no kluba un dodoties prom vienā automašīnā.

Vēlāk reperis lidoja uz Lasvegasu, kur Dženiferai bija koncertā un atbalstīja to VIP zonā, kā arī aizkulisēs. Gan restorāna darbinieki, gan kluba apmeklētāji un dziedātājas fani novērojuši, ka mākslinieki nespēj beigt viens ar otru flirtēt.

Māksliniekiem tuvu stāvoša persona paziņo, ka slavenības strādā pie jauna, kopīga projekta un kopā pavadītais laiks ir darba process, jo, lai izveidotu perfektu dziesmu, jāatrodas muzikālā vidē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu