Aktrise Nikola Kidmena un dziedātājs Kīts Urbans plāno adoptēt bāreni no Indijas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Pirmās runas par aktrises un viņas vīra, dziedātāja Kīta Urbana vēlmi adoptēt bērnu radās mirklī, kad Nikola intervijā izteicās, ka varētu sekot citu Holivudas zvaigžņu paraugam un kļūt par māti bērniņam, šoreiz adopcijas ceļā.

Runā, ka Kidmena jau pārliecinājusi vīru par labu bērniņam no Indijas un viņu juristi gatavo dokumentus, lai pāris varētu īstenot šo ieceri.

Tiklīdz dokumenti būs sakārtoti, Nikola un Kīts dosies uz Indiju un bērnunamā, pavadot laiku kopā ar mazuļiem, mēģinās ar kādu no tiem nodibināt emocionālo saikni.

Kidmena, esot laulībā ar aktieri Tomu Krūzu, adoptēja divus bērnus, kuri nu jau ir pieauguši un pēc aktrises šķiršanās no Toma neuztur kontaktu ar Kidmenu.

2006.gadā aktrise apprecējās otro reizi, šoreiz ar dziedātāju Kītu Urbanu, laulībā ir dzimušas divas meitas, jaunāko no tām iznēsājusi surogātmāte, bet meitenīte ir gan Kidmenas, gan Urbana bioloģiskais bērns.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu