Selēna Gomesa pēc iznākšanas no klīnikas izslēgusi no draugu loka Teilori Sviftu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātāja Selēna Gomesa jau pirms mēneša iznākusi no rehabilitācijas klīnikas, kur ārstējās no depresijas un nervu lēkmēm. Māksliniece atteikusies ierasties uz dziedātājas Teilores Sviftas rīkoto ballīti un joprojām nav savu reiz labāko draudzeni satikusi.

Mākslinieces draugi stāsta, ka kopš iznākšanas no klīnikas Selēna satiek tikai tos cilvēkus, kuri liek viņai smaidīt, rada pozitīvas emocijas, ne stresu un bailes, kas arī veicina viņas saslimšanu.

Gomesa sapratusi, ka Svifta izmanto viņu draudzību, lai dažādos veidos izceltos, cenšas parādīt, ka ir labāka par viņu, mēģinot radīt Selēnā mazvērtības kompleksu, kuru izmanto vēlāk savā labā.

Selēna vēlas veltīt laiku mūzikai, koncertiem un savai garīgajai pasaulei, ne izklaidēm, ballītēm un mēģinājumiem būt populārākai par citiem.

Divdesmit četrus gadus vecā slavenība beidzot apzinās, ka vienīgais veids, kā būt veselai, ir sakārtot savu garīgo pasauli un izvairīties no negācijām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu