Kāpēc prinča Harija mīļotā, aktrise Megana Mārkla neapmeklēja seriāla «Suits» kolēģa kāzas?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Par lielu pārsteigumu presei un sanākušajiem viesiem, aktrise Megana Mārkla nebija redzama sava seriāla «Suits» kolēģa kāzās. 10.decembrī aktieris Patriks Dž. Adams apprecēja seriāla «Pretty little liars» zvaigzni Trojanu Belisario.

Megana Mārkla seriālā «Suits» atveido Patrika Dž. Adama varoņa līgavu, un zvaigznes mēdz pavadīt kopā laiku arī ārpus filmēšanās, tāpēc daudziem bija pārsteigums, ka Megana neapmeklēja sava kolēģa kāzas.

Kāzu dienā aktrisi paparaci iemūžināja, dodoties uz jogas nodarbībām, vēlāk zvaigzne aizbildinājās, ka nav vēlējusies kāzām piesaistīt lieku preses uzmanību.

Lēmumu neapmeklēt kāzas Megana pieņēmusi kopā ar jauno pāri, aktrise izteikusi savas bažas un Trojana kopā ar Patriku piekrituši, ka slavenības klātbūtne var radīt papildu negācijas un preses mēģinājumus iejaukties kāzās.

Zvaigzne priecājas, ka kāzas noritējušas bez nepatīkamiem pārsteigumiem un jaunais pāris tuvāko divsimt cilvēku lokā nosvinējuši savas mīlestības svētkus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu