Svētdien «Nabaklab» notiks vinilplašu diena

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien, 11. decembrī, norisināsies vinila plašu kultūras svētdiena Radio NABA klubā «Nabaklab», kurā tiek aicināti pulcēties vinila plašu kultūras entuziasti, kolekcionāri un melomāni.

Jau no plkst: 12 kluba durvis būs atvērtas gan pašmāju, gan ārvalstu plašu kolekcionāriem, tirgotājiem un entuziastiem. Jau otro reizi «Nabaklab» organizē pasākumu, kurā varēs atrast dažādu vecumu un žanru skaņuplates, ierakstu atskaņošanas iekārtas un vinila plašu kultūrai piederīgus aksesuārus. Šoreiz būs iespējams vērot gan vinila plašu tīrīšanu ar ultraskaņu, gan dažādu atskaņotāju demonstrējumus. Vinila diena un ar to saistītās aktivitātes norisināsies līdz plkst: 16.

Ieeja klubā bez maksas.

Savukārt no plkst. 20 klubā uzstāsies viena no vadošajām rock’n’roll mūzikas grupām no Skandināvijas - NiteRain kopā ar pavadošo grupu no Latvijas Bloody Heels ar progresīvu 80. gadu stila hard rock/glam metal/pop metal/sleaze rock.

Koncertu organizē CMF Agency. Ieeja koncertā 4 EUR.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu