Nākamajā gadā Keitlīna Dženere plāno kļūt par māti

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Realitātes šovu zvaigzne Keitlīna Dženere vēlas kļūt par māti. Sieviete vēlas izveidot pati savu ģimeni, lai atbilstu savam jauniegūtajam sievietes tēlam un nebūtu vientuļa.

Keitlīnai apnicis lauzties «aizslēgtās durvīs» un mēģināt būt daļai no Kardašjanu/Dženeru ģimenes, Keitlīna saprot, ka reiz viņai mīļie cilvēki vairs nevēlas būt tuvās attiecībās ar viņu.

Dženere kopš laika, kad kļuva par sievieti, vēlējās piepildīt ikvienas dāmas laimi un kļūt par māti, un zvaigzne izlēmusi atrast surogātmāti un jau nākamajā gadā tikt pie bērna.

Realitātes šovu zvaigzne vēlas grūtniecības laiku dzīvot kopā ar surogātmāti, lai kontrolētu sievietes ēšanas paradumus, iegādātos viņai labāko ēdienu un beigu beigās būtu klāt ikvienā nozīmīgajā grūtniecības mirklī.

Arī Keitlīnas meitas, kuras radušās laulībā ar Krisu Dženeri, atbalsta savu tēvu, kas nu godājams par sievieti, viņas ceļā, lai kļūtu par māti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu