Andželīna Džolija un Breds Pits šķiršanās cīņu dēļ var zaudēt adoptētos bērnus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Kamēr aktieru pāris Andželīna Džolija un Breds Pits tiesas sēdēs cīnās par laulības šķiršanu un dala bērnus, atklājusies informācija, ka viņi var zaudēt savus adoptētos dēlus Paksu un Medoksu, jo bērnu bioloģiskie vecāki slavenību šķiršanos uzskata par labu iespēju bērnu atgūšanai.

Trīspadsmit gadus vecā Paksa māte laikā, kad Džolija adoptēja viņas dēlu, atradās cietumā, bet drīz vien atgriezās brīvībā un jau desmit gadus vēlas atgūt savu dēlu.

Arī piecpadsmit gadus vecā Medoksa bioloģiskie vecāki var uzrasties un sākt cīņu par dēlu, kuru reiz pameta.

Tā kā Džolijas un Pita adoptāciju lietas nav līdz galam likumīgas, pastāv reāla iespēja, ka tiesa aktieru dēliem liks atgriezties pie bioloģiskajām ģimenēm to kara skartajās dzimtenēs.

Izrādās, aktrise izmantojusi aģentes Lorīnas Galindo pakalpojumus adoptācijā un sieviete maksājusi nabadzīgajās valstīs naudu, lai Amerikas pilsoņi spētu tikt pie sev vēlamajiem bērniem, un daudzi no šiem mazuļiem nemaz nav bijuši bāreņi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu