Aktrise Dženifera Anistone aicina boikotēt dzelteno presi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Dženifera Anistone paviesojās savas senas draudzenes komiķes Elenas Dedženeresas vadītajā televīzijas šovā un aicināja savus pielūdzējus beigt abonēt un pirkt dzelteno presi, nelasīt portālos pieejamo informāciju, jo tikai tas mazinās baumu izplatību.

Jūnijā aktrise Dženifera Anistone izsūtīja preses izdevumiem savu eseju par to, kā šovbiznesa industrija un dzeltenā prese izturas pret sieviešu kārtas slavenībām.

Elenai aktrise atklāja, ka eseja tapa smagā dzīves mirklī, kad bija mirusi māte, ar kuru viņai bijušas sliktas attiecības, un par to rakstīja dzeltenā prese.

Zvaigzne bijusi šokēta, ka pat tik svēts un skumjš mirklis kā tuvinieka zaudējums nav tabu tēma presei un viņi par to ne tikai raksta, bet bēru laikā cenšas uzņemt fotogrāfijas.

Dženifera kopš esejas publiskošanas nav mainījusi savas domas, bet vēl vairāk uzskata, ka mums pašiem jādomā, ar kādu informāciju barojam smadzenes un kādas sekas veicinām, lasot dažādas baumas.

Dzelteno preses izdevumu un portālu lasīšanu slavenība sauc par baumu sponsorēšanu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu