Elīna Maligina: «Melu detektorus valdībai, godīgas atbildes uz tautas uzdotiem jautājumiem»

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Daina Geidmane

Māksliniece, aktrise Elīna Maligina nespēj stāvēt malā, redzot netaisnību no valstsvīru puses. Aktrise ne tikai 18.novembrī apsveikuma vietā valstij ievietoja sociālajos tīklos neglaimojošas pārdomas par valsti, politiku un cilvēkiem, bet turpina to darīt ikdienā, lai ar vārdiem, iespējams, ko mainītu, uzrunātu dzirdīgas ausis.

«Melu detektorus valdībai, godīgas atbildes uz tautas uzdotiem jautājumiem. Budžeti, algas, rīcības, prēmijas, plāni un, visbeidzot, zvērests kalpošanai valstij! Draugi un sabiedrotie! Gribu izteikt priekšlikumu, kas attiecas uz tiem, kas grib redzēt un dzirdēt TO,» sociālajos tīklos raksta Elīna.

Elīna piedāvā apvienoties un veikt darbību, kā rezultātā cilvēki tiešsaistē varētu noskatīties mūsu valdības atbildes uz izvēlētiem TAUTAS jautājumiem pie melu detektora. Aktrise ir droša – tautai uz to ir tiesības!

«Tā nav ļauna darbība, bet tas būs gan šovs, gan īstenība. Es gribu uzdot jautājumus un gribu saņemt GODĪGAS ATBILDES!!! Jā, es aicinu uz piketiem, dumpjiem un streikiem, aicinu JŪS iepazīties ar PATIESĪBU. Ja viņiem nav ko slēpt, tad tas būs ātri un vienkārši. Vienojamies par šādu jautājumu LR valdībai, ja ne ar labu, tad ar mūsu spēku,» aicina Elīna.

Māksliniece uzskata, ka pietiek trīties ap savu asi un spriest kaut ko, jo spēks ir mūsu pašu rokās!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu