Aktrises Andželīnas Džolijas bērni aktieri Džoniju Depu sauc par tēti

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktieris Džonijs Deps pēc aktrises Andželīnas Džolijas un aktiera Breda Pita paziņojuma par šķiršanos sācis būt biežs viesis aktrises mājā. Tieši šo vizīšu iespaidā aktrises jaunākie bērni sākuši viņu dēvēt par tēti Džoniju.

Kā informē izdevums «National Enquirer», aktieri nekādi nekomentē šo Džolijas un Pita bērnu vēlmi citu vīrieti dēvēt par tēti, bet viņi apzinājās, ka ilgi šo informāciju neizdosies noslēpt no preses, īpaši, ja viņi kopā dosies sabiedrībā.

Par aktieru romantiskajām jūtām neviens neko neraksta, jo viņi jau daudzus gadus ir tuvi draugi un vienmēr labprāt kopā pavadījuši laiku, nu, kad abi izšķīrušies, viņiem vienkārši ir vēl vairāk iespēju būt kopā.

Deps ieteicis Džolijai noalgot viņa šķiršanās procesa juristi, jo tā lieliski tikusi galā ar šķiršanās prāvu un viņš ir drošs, ka tieši Andželīnas laulības šķiršanās prāvā viņa spēs panākt aktrisei pēc iespējas labāku rezultātu.

Pats Džonijs izlēmis atjaunot romantiskas attiecības ar savu bijušo mīļoto, aktrisi un dziedātāju Vanesu Paradī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu