Ielūkojies šova «Izklausies redzēts» aizkulisēs! Dziedātāji pārtop par finālā atveidotajiem tēliem!

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts

27.novembrī noslēgumu piedzīvoja tautā iemīļotais muzikālais televīzijas šovs «Izklausies redzēts», kurā tautā iemīļotie mūziķi desmit nedēļas varēja pārbaudīt savas vokālās un aktieru spējas, iejūtoties dažādu mākslinieku ādā. Lai priecētu skatītājus ar lielisku sniegumu un pēc iespējas pietuvinātāku līdzību atveidotajiem tēliem, zvaigznēm ilgas stundas pirms filmēšanas jau jāsāk gatavoties.

Kā jau ierasts svētdienās, dziedātāji Jana Kay, Dināra Rudāne, Ieva Sutugova, Rūta Dūduma sešas stundas pirms šova «Izklausies redzēts» fināla ieradās televīzijas studijā, lai sāktu gatavošanos vakara raidījumam, kā nekā pārtapšana atveidoto slavenību ādās nav tik vienkāršs process.

Grimētājām bija jāpavada daudzas stundas, lai mākslinieces izskatītos kā atveidotie tēli, turklāt dziedātājām bija jāvelta laiks, lai sadzīvotu ar spogulī redzēto tēlu.

Protams, nevar nepieminēt Mārtiņu Ruski, Normundu Pauniņu, Dzintaru Čīču, Emīlu Kivlenieku, kuri par spīti tam, ka nesacenšas par uzvaru, priecēja šova skatītājus ar jauniem priekšnesumiem, tātad, pārtapa jaunos tēlos.

Fināls ir gana atbildīgs notikums, tāpēc nav brīnums, ka mākslinieces katra sev ierastā veidā noskaņojās vakara priekšnesumiem, bet atrada laiku, lai kopā ar citiem dalībniekiem uzņemtu «selfijus» par piemiņu no lieliskā raidījuma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu