Bejonsē un repera Jay-Z četrus gadus vecā meita sāks mācības prestižā skolā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Dziedātāja Bejonsē un reperis Jay-Z izvēlējušies, kurā mācību iestādē skolas gaitas sāks viņu četrus gadus vecā meita. Pāris savu atvasi sūtīs skolā, par kuru būs jāmaksā deviņpadsmit tūkstoši ik gadu, tāpat viņiem nāksies no Ņujorkas pārcelties uz Losandželosu.

Zvaigznēm pārcelšanos uz Losandželosu un meitas iekārtošanu tieši šajā skolā ieteikusi aktrise Gvineta Paltrova, aktrise tā saslavējusi mūziķiem bērnu iespējas Losandželosā, ka tie pārvākušies, jo vēlas savai vienīgajai atvasei dot visu to labāko.

Foto: TT NYHETSBYRN

Izvēlētajā mācību iestādē katram bērnam tiek atrasta speciāla pieeja, lai mācību procesā audzēknis apgūtu maksimumu, un tas iespējams tikai ja skolēns spēj pilnībā veltīt sevi mācību vielai.

Bejonsē un Jay-Z nekad neko nav žēlojuši meitai, izpildījuši visas viņas kaprīzes, piemēram, iegādājušies četrus gadus vecajai meitenei Bārbiju par 85 tūkstošiem dolāru, lelles augstā cena nav nejaušība, tajā iestrādāti rubīni un zelta detaļas.

Pāris meitu tērpj tikai labākajos apģērbos, apavos, pērk rotaslietas un nodrošina visas izklaides un attīstošās nodarbības, kuras var iegādāties par naudu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu