Baudot kokteiļus, modes mākslinieks Dāvids vēro labāko bārmeņu šovu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

24.novembra vakarā klubā «Crystal» norisinājās «Riga black balsam global coktail challenge 2016», kurā bārmeņi sacentās par labākā kokteiļa meistara godu, toties vakara viesi varēja baudīt dažādus kokteiļus, kurus radījuši labākie bārmeņi.

«Riga black balsam global coktail challenge 2016» radīja sacensības garu gan bārmeņos, gan apmeklētājos, kā nekā bija jāvēro dažādi šovi, jābauda šovu laikā sagatavotie kokteiļi un beigu beigās ar aplausiem jāizsaka savs vērtējums, tādējādi mēģinot ietekmēt žūriju.

Vakars sākās ar labāko bārmeņu uzstāšanos, kam sekoja apbalvošanas ceremonija, kurā labākie bārmeņi ieguva vērtīgas balvas, un šo balvu svinēšana pasākuma neoficiālā daļa, kuru dēvēja par kokteiļu vakaru.

Neoficiālajā daļā viesi varēja baudīt iluzionista Jura Gavrilova burvju trikus ar kārtīm un, protams, šovmeņa pieprasītāko dakšiņas saliekšanas triku.

Pasākumu apmeklēja Latvijas labākie bārmeņi, kā arī modes mākslinieks Dāvids ar sievu, kuri labprāt baudīja dzērienus un čaloja ar sanākušajiem viesiem.

Kā jau paredzēja pasākuma ģērbšanās stils, vīrieši ieradās tumšos uzvalkos, bet sievietes elegantos kostīmos un kleitās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu