Kardašjana savas dienas aizvada psihiatriskās slimnīcas telpās, rūpējoties par vīru

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Reperis Kanje Vests, pateicoties savai saslimšanai, uzzinājis, ka vienmēr spēs paļauties uz savu sievu, realitātes šovu zvaigzni Kimu Kardašjanu. Kima atrodas līdzās reperim un laiku, kuru tas nepavada dažādās terapijās, ir līdzās vīram. Arī Pateicības dienas brīvdienās sieviete plāno palikt ārstniecības iestādē un censties uzmundrināt reperi.

Daudzi uzskatīja, kas Kimai Kardašjanai būtiskākais dzīvē ir slava un iespēja atrasties prožektoru gaismā, nu sieviete pierādījusi, ka tā nav patiesība.

Uzzinot, ka vīrs ticis hospitalizēts, Kima uzreiz devusies atpakaļ uz Losandželosu, tā arī neapmeklējot «Angel ball», kurā tika godināta viņas tēva piemiņa.

Pēc atgriešanās Losandželosā sieviete visu iespējamo laiku, kuru Kanje nepavada sarunās ar ārstiem, atrodas kopā ar viņu un, vērojot mīļotā veselības stāvokli, ir nobažījusies par turpmāko dzīvi.

Ārsti atklājuši, ka reperi līdz šādam stāvoklim novedis Kardašjanas incidents Parīzē, kad viņas viesnīcas numuriņā ielauzās laupītāji un to apzaga.

Reperim dzīvē nav nevienu tuvāku cilvēku par sievu un bērniem, tāpēc, redzot, ka kaut kas var notikt ar viņa mīļajiem, viņš atcerējies jaunības dienu pāridarījumus no ģimenes puses, un tas veicinājis nervu krīzi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu