Dziedātāja Adele nolēmusi ekonomēt uz savu kāzu rēķina

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātājas Adeles manta tiek vērtēta vairāk nekā simts miljonos dolāru, par spīti tam māksliniece nevēlas kā vairums zvaigžņu rīkot greznas vairāku miljonu vērtas kāzas. Slavenība izlēmusi rīkot mazbudžeta kāzas, aprobežojoties tikai ar pašu ceremoniju, kurā nebūs viesu, vien viņa, līgavainis un mācītājs.

Adele jau paziņojusi draugiem, lai negaida greznas kāzas un lielu banketu ar dejām, jo viņa vēlas apprecēties romantiskā gaisotnē, esot kopā tikai ar savu mīļoto, tādā veidā padarot kāzu dienu tikai par viņu dienu, ne visu apkārtējo.

Slavenība piebilst, ka šāds lēmums nav pieņemts, lai ekonomētu naudu uz draugu rēķina, viņa labprāt citus svētkus nosvinētu ar mērogu, apmaksājot visiem lidojumus un rīkojot lielu banketu, bet viņas sapņu kāzas ir divvientulībā, ne cilvēku pūlī.

Kad zvaigzne plāno apprecēt sava četrus gadus vecā dēla tēvu, nav zināms, bet ir zināms, ka šajā gadā vīrietis beidzot bildinājis mākslinieci.

Pirms pāris dienām Adele noslēdza savu pasaules koncerttūri un plāno atlikušo gadu pavadīt kopā ar ģimeni savā jauniegūtajā mājā Losandželosā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu