Pēc šķiršanās aktieris Džeimss Makevojs sācis jaunu romānu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktieris Džeimss Makevojs ilgi nav skumis pēc paziņojuma par šķiršanos no sievas Enijas Marijas Dafas un jau sācis satikties ar savas jaunās filmas režisora asistenti Līzu Liberatiju.

Aktieris iepazinies ar režisora asistenti filmēšanās laukumā, un viņi ir kopā jau vairākus mēnešus, bet šī kopā būšana netraucē zvaigznei saviesīgos pasākumos flirtēt ar citām kolēģēm un pat iet uz randiņiem.

Par Makevoja jaunajām attiecībām kļuva zināms Helovīna ballītes laikā, kuru viņš apmeklēja kopā ar jauno mīļoto, un pārītis labprāt pozēja fotogrāfiem.

Pēc šķiršanās Džeimss nevēlas neko sasteigt, bet bauda visu, ko dzīve sniedz. Attiecības tam dod sajūtu, ka viņš atkal ir pusaudzis, jo Līzas dzīvesprieks, joki rada viegluma sajūtu.

Enija Marija Dafa un Džeimss Makevojs bija precējušies vairāk nekā desmit gadus, audzina dēlu un nebija pieķerti nevienā skandālā, likās, to laulība ir perfekta, bet izrādās - tā nebūt nebija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu