Tiešraide: «Raxtu Raxti» Latvijas svētku lielkoncerts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Atzīmējot Latvijas Republikas proklamēšanas 98. gadadienu, TVNET sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume aicina piektdien, 18. novembrī no plkst. 18.00 tiešraidē noskatīties muzikālās apvienības «Raxtu Raxti» lielkoncertu.

Latviešu mūsdienu tautas mūzikas apvienība «Raxtu Raxti» kopā ar dūdu un bungu grupu «Auļi» aicina visus klausīties gan labi pazīstamas latviešu tautasdziesmas, gan latviešu komponistu oriģinālmūzikas skaņdarbus un pašu «Raxtu Raxti» mūziķu dziesmas tautas mūzikai pietuvinātā skanējumā.

Koncerta programmā gaidāmi arī vairāki īpaši pārsteigumi, piemēram, labi zināmas, bet iepriekš nedzirdētas Imanta Kalniņa dziesmas no kinofilmām «Maija un Paija» un «Sprīdītis», kā arī šogad tapušās komponista dziesmas. Koncerta skatītājiem būs iespēja dzirdēt arī vairāku tautasdziesmu versiju pirmatskaņojumus.

«Raxtu Raxti» svētku liekoncerta tiešraide skatāma arī mobilajā televīzijā LMT Straume – lietotnē un internetā.

«Raxtu Raxti» svētku liekoncerta tiešraide

Tiešraides skatītāji aicināti piedalīties Twitter sarunā, lietojot tēmturus #RaxtuRaxti un #LMTstraume.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu