Ko par prinča Harija jauno draudzeni domā hercogiene Keita Midltone?

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Amerikāņu aktrise Megana Markle pagājušajā nedēļā viesojās Lielbritānijā, kur dažas dienas pavadīja kopā ar savu jauno draugu princi Hariju. Bulvārprese vēsta, ka Harijs Meganu jau iepazīstinājis arī ar Kembridžas hercogiem. Bet ko par vīra brāļa jauno mīļoto domā Keita?

Pagājušajā nedēļā Megana Markle bija ieradusies Lielbritānijā, kur kopā ar princi Hariju bija apmetusies Kensingtonas pilī. Ārvalstu bulvārprese vēsta, ka par vīra brāļa jauno draudzeni ir sajūsmā arī Kembridžas hercogiene Keita.

«Keita ir saviļņota, ka Harijs ir beidzot atradis draudzeni, kura šķiet varētu būt īstā,» atklājis kāds anonīms avots. «Viņa savam vīra brālim vēl tikai visu labāko un izskatās, ka Megana tam atbilst.»

Tāpat avots ziņo, ka Kembridžas hercogiene cenšas darīt visu iespējamo, lai palīdzētu Meganai tikt galā ar lielo britu karaļnama fanu un paparaci uzmanību.

Atgādināsim, ka Lielbritānijas princis Harijs jau izplatījis paziņojumu, kurā apstiprina attiecības ar amerikāņu aktrisi. Tāpat Harijs vēstīja, ka Markle ir saskārusies ar seksismu un rasistiskiem apvainojumiem par sevi. Daži no tiem ir bijuši ļoti personīgi, turklāt publicēti uz nacionālo laikrakstu pirmajām lapām. Arī Markles māte jau saskārusies ar grūtībām, kad viņa neesot varējusi iekļūt pati savās mājās, jo tur atradušies fotogrāfi.

Harijs uzsvēra, ka šī nav spēle, tā ir viņa un Meganas dzīve, kura šobrīd pakļauta riskam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu