Prinča Harija mīļotā Megana Mārkla paziņo, ka cilvēki vēlējušies to nogalināt

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Princis Harijs sev atradis mīļoto aktrises Meganas Mārklas veidolā. Tā kā sieviete ir populāra savas nodarbošanās dēļ, tad nav brīnums, ka, sākot satikties ar princi, pastiprinās arī viņas virzienā vērstās negācijas.

Aktrise Megana Mārkla atzinusi, ka saņēmusi draudus dzīvībai un tas noticis, tiklīdz viņas seriālā «Suits» atveidotais tēls Reičela vairs nesimpatizēja skatītājiem, bet, par laimi, drīz vien Reičela atkal iemantoja fanu cieņu un draudi saistībā ar dzīvības atņemšanu beidzās.

Megana apzinās, ka visbīstamākie draudi nāk no cilvēkiem, kuri to dzīvē uztver kā filmas tēlu, ne viņu pašu, jo tie neapzinās realitāti, bet dzīvo filmas radītajā ilūzijā.

Toties, sākot satikties ar princi, pastiprinājušies vārdiskie uzbrukumi, pret kuriem to centies aizstāvēt princis Harijs, nosūtot preses izdevumiem publisku paziņojumu, tādā veidā mēģinot uzrunāt cilvēkus.

Pati Markle ir pieradusi gan pie viena, gan otra veida draudiem, un tie viņu nespēj ietekmēt.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu