Galerijā «Bastejs» Rituma Ivanova personālizstāde «Savienot»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

16. novembrī plkst.18 galerijā «Bastejs» atklās Rituma Ivanova personālizstādi «Savienot», informē galerijas pārstāve Baiba Morkane. Viņa pavēstīja, ka izstādē eksponēti darbi dažādos formātos, kuros mākslinieks pēta globālās apziņas būtību caur personisko pieredzi, kas gūta, praktizējot meditāciju un vairāk interesējoties par apziņas paplašināšanās idejām.

Pēc izstādes Rīgā no 29. novembra līdz 5. decembrim daļa no gleznām piedalīsies starptautiskajā laikmetīgas mākslas mesē «Scope Miami Beach» ASV.

Ivanovs ir viens no Latvijas māksliniekiem, kuram ir izdevies iegūt starptautisku atzinību. Caur popkultūras, erotikas un nāves simbolikas aspektiem Ivanovs novēro dažādus cilvēka emociju un būtības stāvokļus. Mākslinieks strādā pašradītā svītrojuma triepienu tehnikā, kas apvieno popārta un reālisma glezniecības tradīcijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu