Ģimenes draugs: Bublē nedziedās, līdz ar aknu vēzi slimais dēls nebūs izveseļojies

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kanādiešu dziedātāja Maikla Bublē (Michael Bublé) ģimenes draugs mūzikas producents Deivids Fosters intervijā izklaides kanālam «Entertainment Tonight Canada» paziņoja, ka Bublē «nedziedās, līdz viņa bērns neizveseļosies». Fosters stāstīja, ka Bublē, kura trīs gadus vecajam dēlam Noa atklāts aknu vēzis, pašlaik atrodas «milzu burbulī» un abi ar sievu Luizianu Lopilato koncentrējas uz dēla ārstēšanu un izveseļošanos.

Kanādiešu mūziķa un argentīniešu aktrises un modeles, kuri apprecējās pirms pieciem gadiem, fani ir pauduši savu atbalstu pārim, kopš dziedātājs pagājušajā nedēļā publiski paziņoja par vecākā dēla diagnozi.

67 gadus vecais Fosters informēja, ka zēns «ir labā formā». «Ap viņu ir labi ārsti. Mēs ceram un lūdzam, ka rezultāts būs labs, un es ticu, ka tas tāds būs,» klāstīja Fosters.

41 gadu vecā Bublē un 29 gadus vecās Lopilato ģimenē aug arī deviņus mēnešus vecais Eliass. Paziņojot par vecākā dēla smago diagnozi 4. novembrī, viņi uzsvēra, ka «visu savu laiku un uzmanību veltīs tam, lai Noa izveseļotos».

Argentīnas žurnāls «Gente» šonedēļ ziņoja, ka Noa ASV izies četru mēnešu ķīmijterapijas kursu un izredzes ar ārstēšanas palīdzību uzveikt vēzi ir 90%.

Lielbritānijas sabiedriskā raidorganizācija šonedēļ paziņoja, ka Bublē ir atsaucis savu dalību 12. decembrī paredzētajā pasākumā «BBC Music Awards».

Feliz día de la madre !! Happy Mother's Day @luisanalopilato !! #myhero #bestmommy #bestfriend

A photo posted by Michael Bublé (@michaelbuble) on

Paredzēts, ka 22. februārī Londonā viņš vadīs britu popmūzikas balvu pasniegšanas ceremoniju «Brit Awards» un 2. aprīlī - tās Kanādas līdzinieci «Juno Awards».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu