Šķiršanās dēļ Breds Pits atteicies doties savas jaunās filmas reklāmas tūrē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktieris Breds Pits izlēmis nepiedalīties savas jaunās filmas reklāmas tūrē, jo nevēlas filmu aizēnot ar skandalozo šķiršanās procesu no aktrises Andželīnas Džolijas. Filmas reklāmas tūre uz saviem pleciem būs jāizvelk aktrisei Marionai Kotiljārai.

Aktieris Breds Pits sākumā aktīvi piedalījies filmas reklāmas tūrē un sniedzis intervijas, bet, saprotot, ka jautājumi, kuri veltīti viņam, ir galvenokārt par šķiršanās procesu, ne jauno filmu, izlēmis vairāk nedoties tūrē.

Šāda zvaigznes izvēle samulsinājusi ne tikai viņa kolēģi, bet visu filmēšanas komandu, filmu studijas pārstāvji pat vienojās ar žurnālistiem, ka uz intervijām un preses konferencēm tiks laisti tikai tie žurnālisti, kuri parakstīs dokumentus, ka neuzdos aktierim nevienu jautājumu saistībā ar šķiršanos.

Nu filmu studija un Pita kolēģi mēģina pārliecināt aktieri ierasties uz filmas pirmizrādi, kura norisināsies Losandželosā.

Pits savu lēmumu pamato ar krīzi personīgajā dzīvē, laika veltīšanu, lai sagatavotos tiesas sēdēm, kā nekā zvaigzne pēdējā mirklī izlēma tomēr cīnīties par bērnu aizbildniecību.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu